Molitva za financijski blagoslov

Molitva za financijski blagoslov

✞ U ime Oca i Sina i Duha Svetoga. Amen ✞
O Velika Muko,
smiluj mi se!
O Duboke Rane,
izliječite me!
O Krvi Prolivena u Izobilju,
operi me!
O Krotkosti,
pridigni me!
O Okrutna Smrti,
spasi me!
O Bože Milosrđa,
milosrđe jer se ufam u Te
uslišaj moju molbu (i udijeli mi pomoć i financijski blagoslov)

na Tvoju veću slavu i moje spasenje. Bože Oče i Gospodine u Isusovo Ime Ti se molim, poslušaj moje ponizne molitve i usliši vapaj pouzdanja. Amen.

Bog zna, i On se brine! Slava Ocu i Sinu i Duhu Svetomu, … !

Bog sve ravna i svemoćno upravlja !
Ova moćna molitva djeluje odmah. !!!
Izmoli je devet puta za redom
Najefikasnije moli u 3 sata vrijeme Isusove smrti na križu.

Napravite znak križa svaki put kada molite.
Vjerujte i razmatrajte svaku riječ kada molite i brza pomoć neće izostati.

Mnogima je pomogla pomoći će i vama. Amen.

FB Stranica Vjera

Bog zahtijeva da mu vratimo desetinu i prinose a On nam zauzvrat obećava neograničene blagoslove

“Smije li čovjek prikraćivati Boga? A vi mene prikraćujete. I pitate: »U čemu te prikratismo?« U desetini i u prinosu. 9Udareni ste prokletstvom jer me prikraćujete vi, sav narod! Donesite čitavu desetinu u riznicu da u mojoj kući bude hrane. Tada me iskušajte – govori Jahve nad vojskama – neću li vam otvoriti ustave nebeske i neću li izliti na vas punom mjerom blagoslov (Malahija 3:8-10)

Uvijek trebamo biti svjesni da smo za vrijeme ovog života na privremenom zadatku za Boga. Ovdje smo zato da radimo za Njega i gradimo Njegovo kraljevstvo na zemlji. Upravo sada skupljamo nagrade za nebo. Nećemo biti u mogućnosti zaraditi takve vrste nagrada kad se nađemo gore, jer tamo neće biti nikakvog pritiska kojem bismo se suprotstavili. Tamo neće biti đavla s pokušajima da nam odrubi glavu, učini nas bolesnima i ukrade naše resurse.

Upravo sada imamo kratkotrajnu priliku dati slavu Bogu tako da stojimo čvrsto na Njegovoj Riječi usprkos svim pritiscima i lažima koje đavao donosi. Imamo priliku reći, “Hajde đavle, daj svoj najbolji udarac! Kada završiš, još uvijek ću stajati ovdje vjerujući Božjoj Riječi. Još uvijek ću ga veličati govoreći, ‘Njegovim modricama sam iscijeljen!’ Jer ja nisam jedan od onih koji se povlače. Ja sam jedan od onih koji vjeruju i vjerom primaju obećanje!‘“

Ako počnemo razmišljati na ovaj način, moći ćemo se uspješnije oduprijeti pritiscima koje đavao stavlja na nas. Kad pokuša blokirati blagoslov podsjećajući nas na dugove i neuspjehe iz prošlosti, mi ćemo samo nastaviti gledati naprijed u vjeri. S pouzdanjem ćemo staviti sotonu pod naše noge, gdje i pripada, znajući da je u Isusu „naš račun plaćen.“ I smjelo ćemo iskoračiti u budućnost prepunu Božjih obećanja.

2 thoughts on “Molitva za financijski blagoslov

 1. Danas ucimo OPRASTATI!
  Jesmo li na nekoga ljuti? – Oprosti mu/joj!
  Oprostiti – znaci sacuvati sebe od zla, mrznje, od samorazaranja i vlastitog pakla. Oprostiti znaci-ostati zdrav, ne dopustiti da te neprijatelj duhovno i unisti. Kao osobi znaci omoguciti pravdi da ti vrati ono sto ti je razoreno, da ti izlijeci ranu koju ti je uvreda nanijela. Oprostenje je vjerovanje u dobro, a ne vjerovanje da se mrznjom moze unistiti mrznja, ne vjerovanje da se uvredom moze ukloniti uvreda, da se bolescu moze spasiti zdravlje. Pravda nije u tome da se za zapaljenu kucu neprijatelju osvetnicki zapali njegova kuca. Neprastanje je paljenje neprijateljeve kuce, tako da obojica postajete beskucnici.
  Oprastanjem dajemo slobodu Bogu u sebi, da On za nas sve cini.
  Oprastanjem ujedno neprijatelju vezemo ruke da nam vise ne moze ciniti zlo.
  Oprastanje je najveca osveta neprijatelju. Oprostiti nekome jest, uzeti najjace oruzje protiv njega, a to je sam Bog.

  Da bi bili sretni, moramo se osloboditi mnogih stvari, izmedju ostaloga, moramo se osloboditi svoje sebicnosti, svoje tvrdoglavosti, ponekad i bolesne, svoje pohlepe.
  Ali kako?
  Ne smijemo ciniti nikakve lude stvari. Obican svagdanji zivot nas je najbolji ucitelj. Uvijek isto, ista lica, isti poslovi, ista svakodnevna ljutnja, neizbjezne trzavice. Uvijek iznova zelje koje se ne ostvare.
  Uvijek iznova nesporazumi i neuspjesi. Sve ce nas to izbrusiti kao dijamant. To boli, znam, i katkada ne ide. Ali nemamo drugog puta do nutarnjeg mira osim puta koji prolazi u sjeni Kriza.
  To je uskrsni put do Uskrsnuca, do radosti!
  Phil Bosmans

  Sviđa mi se

Komentari su isključeni.