BOG TI DANAS KAŽE

BOG TI DANAS KAŽE

Odvojite svoje kratko vrijeme i kliknite na link BOG TI DANAS KAŽE:

Dao sam ti ovaj dan da ga živiš.
Dao sam ti zoru da te budi kao što te i jutros probudila.Dao sam ti sve mogućnosti da iskoristiš dan po uzoru na moga Sina kojeg sam poslao tebi, na zemlju i radi tebe ga žrtvovao.Jer sve si činio da dan ne ide u korist tebe samoga.
Priklonio si se vještoj varalici ovoga svijeta, a dao sam ti život da se služiš svim savršenstvima moje svetosti i mojeg bića.
Ali moju si svetost davno odbio.
I danas kad se možeš još uvijek vratiti, po spasenju Sina mi jedinog, ti odbijaš, bježiš. Ideš od mene, od jedinog i pravog Boga.
Što te to čini sretnim ?
Ja vidim, ja čujem , ja znam da u dubini svoje duše, čovječe sve si , samo nisi sretan.
Tvoje biće luta zarobljeno mnogim grijesima ovozemaljskog života.

  • DAO SAM TI MUDROST da mudrošću mene svjedočiš , da usta ti pjevaju o vječnosti koja te čeka.
    A ti si mudrost iskoristio za mnoge laži i širiš ih onima koji su slabi, koji su naivni, onima kojima malo treba da klonu i tijelom i duhom.

-DAO SAM TI LJUBAV da ljubavlju ljubite jedni druge , Ovako kao što ja ljubim vas.
Isus Krist, Sin moj jedini žrtvovan je od tebe, grešnika, nepravedno osuđen i mučenički ubijen da bi pokazao ljubav moju koju imam prema tebi.Životom Isusa Krista,Sina moga pokazao sam ti neviđenu i nepobjedivu ljubav , davanjem bez traženja zauzvrat, pomaganjem i jakih i slabih, neosuđivanjem ikoga, a ljubavi jednakoj prema svakome i na kraju samom žrtvom i padom da bi se uzdigao pokazao sam ti LJUBAV , ovu ljubav kojom ja ljubim tebe.
I dao primjer kako da ljubite jedni druge.
A ti si ljubav iskoristio za širenje mnogih ljudskih bolesti koje želiš nazvati ljubavlju i tako sinu mome i sada činiš da mu teku krvave suze i vapaji njegovih muka sve su jači i bolniji.
Ja sam jedini Bog i ja ti kažem da ljubav je čišća od nebeskih zraka, da ljubav je svetija od najsvetije svetosti, da ljubav koju sam dao mužu i ženi je nepremostiva i jaka, da ljubav koju sam dao roditelju prema djetetu i obrnuto je vrijedna svake žrtve, da ljubav koju sam dao čovjeku prema bližnjemu svome je puna milosti i suosjećanja.
Ne igraj se mene.
Nemoj htjeti biti kao ja.
Nemoj činiti takve bludnosti prema ljubavi mojoj jer Sin moj raspeo se za tebe.Sin moj danas plače nad grijesima tvojim i moli te da se vratiš jer vremena još imaš.

-DAO SAM TI RUKE da rukama vrijedno i požrtvovno radiš , da rukama pomažeš i miluješ , da rukama prevodiš slabe i nemoćne, da rukama čvrsto držiš svoga bližnjeg.
A ti si ruke iskoristio da njima činiš mnoge napasti i sebi i drugima.
Kradeš.Zlostavljaš.Ubijaš.

-DAO SAM TI OPRAŠTANJE da po oprostu mojemu naučiš oprostiti svome bližnjemu , a ti si previše ponosan da bi oprostio. Previše si ,,dobar,, za ovog drugog i uzdignuto hodiš pored njega misleći da si tako veći. A ja ti kažem ; ,,Ponizi se i ja ću te uzvisiti,,.

-DAO SAM TI JAKOST da po jakosti živiš svaki trenutak života, da spoznaš kušnju kao svoju ljevicu ili desnicu, jer kušnja kojom te kušam tvoj je put do vječne slave.Dao sam ti jakost da sjetiš se križa Sina moga i da u jakosti svojoj križ svoj ponizno nosiš.
A ti jakost zaboraviš da imaš, ti padaš pred prvom kušnjom , ti mene zaboraviš čim si slab, a ustvari nikad nisi slab, samo si kušan.

-DAO SAM TI UFANJE da pouzdaješ se u mene svagda. Jer pouzdanjem u mene i prepuštanjem svojeg života meni imaš neviđenu snagu koja će biti tvoj mir i riječi života kolat će umom tvojim. Pouzdanjem u mene znaš da ja znam što je i u kojem trenutku za tebe najbolje.Jer ništa savršenije nema za tebe od volje moje.
A ti ideš činiti onako kako je volja tvoja.I moliš me , bez vjere, bez pouzdanja, bez traženja, bez smisla.

-DAO SAM TI SVE.
Ovaj dan sam ti dao da u ovom danu, baš sada, činiš onako kako je volja moja. Jer samo moja volja činiti će te ispunjenim.

O kolike milosti, dijete moje sam ti dao.
O kolike mogućnosti.
Križ koji sam ti dao, nosi ga.
Ne želi ga ostaviti, jer ako ga i ostaviš on će te negdje na putu tvome čekati.Nećeš ga zaobići.

ALI DAO SAM TI SINA SVOGA.
POGLEDAJ NJEGOVO RASPETO TIJELO.
I ono nek ti bude snaga, zaštita i ufanje.

Danas ti još kažem,
Ljubav koju sam ti dao koristi u svetosti i milosti mojoj
Jer ajme onome tko se ljubavlju mojom igra.

Isus te čeka.
I nijedan , koji ga od vas pozove neće biti odbijen.
I najslabiji.
I najgrešniji.

SVI STE POZVANI NA SVETOST LJUBAVI MOJE.

Odazovi se već sada.
BOG TVOJ

 

 

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: