Htjela bih posvjedočiti koliko su jake udružene molitve, prošli tjedan moj prijatelj je išao na by pass a i njegova snaha na operaciju

Hvaljen Isus I Marija! Htjela bih posvjedočiti koliko su jake udružene molitve, prošli tjedan moj prijatelj je išao na by pass a i njegova snaha na operaciju. BOGU HVALA ON JE VELIK I KAD GA ZAISTES ON TI DAJE. MOLITVE SU USHLISANE I ON VEĆ DANAS PRIMA FIZIOTERAPEUTA -BOŽE HVALA TI A SNAHA IZLAZI IZ BOLNICE. Hvala Vam svima moliteljima,svećenicima i adminima na molitvama i neka Vas sve Blagoslovi dragi Bog I Majcica njegova Bezgresna Marija!Mir i Božji blagoslov!

 

MOLITVENA NAKANA bila je 19. listopad 18:21
Hvaljen Isus I Marija! Vaša stranica je Božja stranica i svaka moja nakana upućena Vama bila je ushlisana. Ovaj puta Vas molim anonimno za prijatelja koji sutra ide na drugi by pass. Molite molim Vas stavite ga u svoje molitve da mu Bog dade snage izdržati tu operaciju i da ishod bude pozitivan, ujedno Vas molim da se pomolite i za njegovu suprugu koja doma plaće moli Boga i u strahu je za svoga muža. Vjernica je ali taj strah u podsvijesti tinja. Neka im Gospodin i Majcica naša pomognu u ovim teškim trenucima iscekivanja, a i za Vas molim dragi moji svećenici, admini I molitelji jer bez Vas i Vaših molitava mi smo prazni u duši. Neka Vas sve čuva Svevisnji Gospodin nas Isus Kristu i njegova Bezgresna Majcica Marija Bvb Hvala Vam anđeli čuvari moji!

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: