Nedjelja – Jutarnja molitva – 15. NKG

Jutarnja molitva

” Ovo je dan posvećen Gospodinu Bogu našemu! Ne tugujte, ne plačite, jer svet je dan Gospodnji. Ne žalostite se: radost gospodnja je vaša jakost. (neh 8,9,10.)

Oče, molim te da radosno započnem ovaj dan u svjetlu tvoje ljubavi! Daj da ga shvatim kao tvoj dar! Pomozi mi da ga radosno živim u nadi!
Hvala ti, Oče, na ovom jutru. Molim te blagoslovi novi dan! Nek mi se srce uzdigne k tebi, da me hrabri snaga Kristova uskrsnuća, te u radosti nadvladam sve životne poteškoće. Amen.

 

“O Gospodine često ne razumijem ne shvaćam što mi je činiti kako postupiti u datom trenutku , obećam Ti bit ču bolja neću griješiti a ono ne prođe zadugo a već eto gramzim u grijeh . Želim biti bolja želim biti Tvoja . Jadna sam i bijedna , ja sam samo čovjek, a Ti Ljubavi Ti si BOG Moj um i razum nikada ne može dokučiti Tvoju velićinu i Tvoju svetu volju . Predajem se u Tvoje svete ruke , budi moj Ućitelj udi moj Otac , no poućime me Gospodine kakva trebam da budem . Pouči me Gospodine tvoj vjerni sluga sluša !” – Nevenka

Oglasi