22. NKG – ČETVRTAK – JUTARNJA MOLITVA

XXII. TJEDAN KROZ GODINU – ČETVRTAK 
22. NKG – Svagdan

JUTARNJA MOLITVA

Gospodine Isuse,  oslobodi me od sebičnosti!  Slomi ovo otvrdnuće, ovu koru na površini moje duše.  Gospodine Isuse,  daj mi dušu susretljivu i ljubeznu, srce otvoreno, uvijek spremno na prijateljstvo.  Otvori moje srce za sve potrebe ljubavi,* pomozi mi da odgonetnem kolegu kojemu ne dostaje ljubav!  Daj,  da se nikada oči bilo kojeg čovjeka ne susretnu s mojima  a da u njima ne nađe dušu koja je na raspolaganju.
Gospodine Isuse, Ti jedini to možeš,  otvori moje srce!

Božansko Srce Isusovo,  prikazujem Ti po bezgrješnom Srcu Marijinu  sve molitve, djela i trpljenja ovoga dana  u naknadu za naše uvrede  i na sve one nakane  na koje se Ti neprestano prikazuješ na oltaru.  Osobito Ti ih prikazujem za sv. Crkvu,  sv. oca Papu  i za sve potrebe,  koje su preporučene članovima Apostolata molitve. Amen.

Spomeni se  o predobrostiva Djevice Marijo,  kako se još nikada nije čulo da si ikoga zapustila,  koji se je k Tebi u zaštitu utekao, Tvoju pomoć zatražio,  i Tvoj zagovor zaprosio. *Ovim pouzdanjem obodren, *utječem se i ja k Tebi, Djevice djevica, k Tebi Majko dolazim, pred Tobom eto stojim ja grješnik i uzdišem.  Nemoj, Majko Riječi Božje, prezreti riječi mojih,  nego ih milostivo primi i usliši. Amen.

Anđeo Gospodnji…

Komentiraj

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava /  Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava /  Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava /  Izmijeni )

Spajanje na %s

%d blogeri kao ovaj: