Molitva protiv financijskih prokletstava

Molitva protiv financijskih prokletstava

Pozivam se na svoja prava po prirodnom zakonu nad vlastitom imovinom i financijama. Skidam sve kletve upućene protiv mene ili moje imovine ili financija. Odbacujem sve grijehe koji su mogli dovesti do ovih prokletstava koja dolaze protiv mene i molim za Božji oprost. Prekidam sve bezbožne veze koje su dopustile da takva prokletstva dođu na mene. Zapovijedam demonima povezanim s ovim prokletstvima da trajno odu i da ih ne zamijene drugi zli duhovi. Molim Blaženu Djevicu Mariju da sada primi sve i potpuno pravo raspolaganja tim dobrima po svetoj Božjoj volji. Neka istjera sve zle duhove, posveti ih, zaštiti od svakog budućeg zlog djelovanja i upotrijebi ih na slavu Božju.

Ja, IME_, bezvjerni grešnik, danas obnavljam i potvrđujem zavjete svoga krštenja; Odričem se zauvijek Sotone, njegove pompe i djela; i potpuno se predajem Isusu Kristu, Utjelovljenoj Mudrosti, da nosim svoj križ za Njim sve dane svoga života i da mu budem vjerniji nego ikada prije. Pred svim nebeskim dvorom biram tebe, Majko Božja, danas za svoju Majku i Gospodaricu. Predajem i posvećujem tebi, kao tvom sluzi, svoje tijelo i dušu, svoja dobra, unutarnja i vanjska, pa čak i vrijednost svih svojih dobrih djela, prošlih, sadašnjih i budućih; ostavljajući tebi potpuno i puno pravo raspolaganja sa mnom i sa svime što mi pripada, bez iznimke, po tvojoj dobroj volji, za veću slavu Božju u vremenu i u vječnosti.

Primi, o Blažena Djevice, ovaj mali prinos moga služenja, u čast i u jedinstvu s tom podložnošću koju je Vječna Mudrost udostojila imati prema tvome majčinstvu; u čast moći koju oboje imate nad ovim jadnim grešnikom i u zahvalu za povlastice kojima vas je Presveto Trojstvo omiljelo. Izjavljujem da želim od sada, kao vaš pravi sluga, tražiti vašu čast i u svemu vam se pokoravati. O divna Majko, prikaži me svom dragom Sinu kao njegovu vječnu službenicu, kako bi me On po tebi otkupio, po tebi me mogao primiti! O Majko milosrđa, daj mi milost da steknem pravu Božju Mudrost; i zato me primi među one koje voliš i poučavaš, koje vodiš, hraniš i štitiš kao svoju djecu. O vjerna Djevice, učini me u svemu tako savršenim učenikom, nasljedovateljem i službenikom Utjelovljene Mudrosti, Isusa Krista, Sina tvoga, da po tvome zagovoru i po tvome primjeru postignem puninu duhovne zrelosti u Isusu na zemlji i Njegove slave na Nebu. Amen.

mons. Stephen Rossetti

izvor

 

%d blogeri kao ovaj: